Shine, wear Nathalaine

Ontdek wat perfect bij je past. 

Discover

Get inspired

Veel unieke stijlen

Duik in ons gevarieerde assortiment modellen, waar jouw unieke voorkeuren en favoriete kleur naadloos worden verweven in een speciaal voor jou gemaakt stuk. Echt uniek!
 

Gratis staaltjes

Gratis staaltjes

Verzeker je van je favoriete kleur door gratis kleur- en stofstalen te bestellen uit ons uitgebreid assortiment. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en we maken een unieke kleur exclusief voor jou.

 Collectie

Jouw uniek stuk

Wij breien met zorg een unieke trui op maat, vervaardigd in jouw favoriete kleur en rekening houdend met eventuele specifieke wensen die je hebt. Elk stuk is werkelijk uniek; we houden geen voorraad aan maar creëren exclusief voor jou een gepersonaliseerd item.

 Advice

Gratis kleur/stijl advies

Moeite met het vinden van de juiste trui bij je broek, overhemd of jas? Krijg gratis advies en proefmonsters door gewoon foto's van je kleding te maken.


 


Mohair

Mohairwol is een luxueuze, lichte stof gemaakt van de haren van de Angorageit. Het staat bekend om zijn zachtheid, sterkte en glans, en wordt gebruikt voor het vervaardigen van hoogwaardige kledingstukken zoals pakken, jassen en truien. Mohairwol is uiterst duurzaam en bestand tegen pillen, waardoor het een uitstekende keuze is voor langdurige, kwalitatief hoogwaardige kledingstukken.

 
Alpaca

Alpacawol is een luxueuze, natuurlijke vezel die lichtgewicht, zacht en warm is. Het is hypoallergeen, ademend en duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor kleding. Alpacawol staat ook bekend om zijn unieke glans en glans, waardoor het een populaire keuze is voor hoogwaardige modeartikelen. Het is ook van nature waterbestendig en brandvertragend, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor buitenkleding.